Calling out



Nu är jag redo för att snart fara, ska hämta upp Mattis hos Nobbe tror jag det var, måste höra ;) Men det blir nog att vara där ett tag först eftersom att Vickan inte kunde gå in på pdol föränn kring 9 :) Håret och make-upen är klar! Sammanlagt tog nog håret ungefär 1,5 timmar att göra, fast jag gjorde bort att locka löshåret igår! :)
Men nu ska jag snart fara och ha roligare än nånsin! BYE!

Jobb

Nu är jag klar för att fara till jobbet och jag blir bara tröttare och tröttare eftersom att jag knappt lyckas somna på kvällen. Att jag inte kunde somna igår berodde iaf på att syster kom och skulle in genom den låsta ytterdörren när jag nästan somnat och plingade på dörren 8723490283058380 gånger, sen sprang i trapporna och sen började lyssna på musik. Känner att jag smyger ALLTID när dom sover/har lagt sig/jobbar. Rättvist!?


I'm standing where you left me


I'm standing where you left me


Music

Tja! Sitter och lyssnar på musik som kommer att spelas på pdol. Fattar inte att det drar igång imorn?!?!?! :D:D:D  Sjukt taggad iallafall och kommer att ha det skitkul! Funderar på vad jag ska ha på mig då, ska in 2 dar så jag måste ha 2 olika uppsättningar. Shortsdressen kommer jag nog ha på fredag och sen hade jag nog tänkt ha klänning lördag! Kanske den här?

 

Haha, blandad bildbomb!

 

 

 

 


Dålig uppdatering

Hej! Har inte vart duktig på att uppdatera i veckan, men jag ska försöka bättre nu när jag kommer till pappa iaf!
Imorgon börjar jag ju jobba.. Tur iallafall att jag kommer ha en veckas ledigt före skolan så jag hinner vila upp mig! TTYL

.

Tja! Sov med Petra ute i husvagnet inatt men jag lyckades aldrig somna igår för petra var så fnittrig och sjöng 4 a'clock in the mornin hela tiden! Nu ska jag iallafall äta frukost och sen dra till stallet och tvätta Romeos sår, har nog inte berättat att han blivit sparkad och är jättesvullen och halt?! Jaja, det är på bättringsvägen iaf! :)
Efter det så ska jag till Hortlax och hämta Emilia som har vart i Göteborg och Danmark! Mamma far även idag och köper mig en mopedbil! :D



Tävling!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

Kände för att göra ett tävlingsbidrag till Nellys tävling! Blev faktiskt ganska nöjd, så hjälp mig att vinna!!


Gårdagens shopping

For en snabbis in till stan med mamma igår och fick mig en beige byxdress + en leopardmönstrad bikini ;)





Äntligen funkar internet!

Tja! Har inte kunnat blogga på 3 dagar eftersom att internet knappt fungerat! I förrgår så for jag iallafall och badade med Hannac och Vickan på räkan (tror jag det hette). Det var skoj och efter det så for vi till Lillmoran åså och sen snabbt hem och duscha för att fara vidare till Vickan och sova! Vi såg Vampire Diaries och svamlade på. Vi försökte även att sova 3 st i en 120 säng?! Haha, jag fick lägga mig på soffan.. ;) Idag så ska jag iallafall fara till Umeå och campa några dagar och så, så det kommer nog inte bli uppdatering.




For your entertainment

Hej söta läsare! ♥
Kom just ur duschen, var verkligen inte ren efter att ha varit i stallet i 27 graders värme! Romeo var iallafall fin, det lilla jag nu får rida.. :) Men snart ska vi komma igång ordentligt! Ikväll efter jag har ätit middag så ska jag, vickan och nån fler fara och bada. Kanske Mattis? Om han nu kunde svara på mina sms?! ;o Aja, tror att jag ska spamma han på facebook snart också! For ju förbi mamma och skulle hämta min kamera, mobilsladden och allt, och det jag glömmer att packa ner är självklart kameran..? Och Petra som väntar på bilder... Men jag ska försöka komma ihåg att hämta den sen!

Sitter även och lyssnar på Adam Lambert. Han sjunger så sjukt bra och är så sjukt snygg!








Godmorgon

Hej!
Vaknade för ett tag sen och efter lunchtid så ska jag fara till stallet! Har ju även fått min sadel, nya stigbyglar mm. Sen ikväll så ska jag se vad Jocke ska göra, så kanske vi hittar på nå :) Jag uppdaterar mer sen när jag har hämtat min kamera, kamerasladd och laddare hos mamma! :)



Bilder










Emmas supersöta Lilla My :)

Bilder på Romeo strax!

Hej! Håller just nu på att redigera bilder på Romeo från idag som Vickan fotade och dom kommer in strax! Iallafall så sitter jag just nu i Vickans båt och ska sova här inatt! Kommer nog att bli skitmysigt när det gungar inatt när vi sover ;) haha.
Så ni får kolla in här igen på ett litet tag så kommer det bilder!

Hot guys! ;);)

Haha, vart bara tvungen att lägga upp bilder på världens snyggaste män!! ♥ ;)


Ian Somerhalder (The vampire diaries)


Robert Pattinson (The Twilight Saga)


Zac Efron (High School Musical)


Chad Michael Murray (One Three Hill)


Chace Crawford (Gossip Girls)

rise again

Hej! Idag har jag bara chillat! Vaknade kring halv 11 imorse och jag och hunden låg och drog oss ett tag! Har inte haft nå att göra idag eftersom att alla jobbar eller är borta.. Suck! Mamma och Emilia kommer snart hem från stugan och då ska vi äta och jag ska springa upp till Ica och lämna tillbaka filmerna vi såg igår och även köpa hårfärg! Det värsta med att vara rödhårig är att man måste färga jämt!
Sen ikväll så har vi insläpp så då ska jag rida före det också :)





HAHAHAH, ägd ;)

Tjejen: Hej!

Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!

Tjejen:Vill du att jag ska gå?

Killen: Nej vart har du fått det ifrån? bara tanken får mig att må dåligt

Tjejen:Älskar du mig?

Killen:Självklart, alla tider på dygnet!

Tjejen:Har du bedragit mig någon gång?

Killen: Nej aldrig! varför frågar du ens?

Tjejen:Vill du kyssa mig?

Killen: Ja, så fort jag får tällfället för det!

Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?

Killen: Är du galen? Du känner mig väll?

Tjejen: Kan jag lita på dig?

Killen:Ja älskling!

Tjejen:Älskling!

 

Så här blir det när killen har tröttnat på tjejen.

Läs texten nerifrån upp...


Nytt i garderoben!

EFtersom att jag inte haft med mig någon kamerasladd så har jag inte kunnat uppdatera under veckan som gått. Iallafall så har det ju vart midnightshopping och allt, har haft ganska många turer till stan :)

 


Romeo on Line

Hej! Måste bara berätta att jag har fått en ny häst :D hihih. Han heter Romeo on Line och är 5 år gammal ;)
Dock har jag inga bilder på han, men det kommer att komma in så småningom!!


OMG GE MIG!

Jag tror precis att jag hittade de snyggaste skor jag har sett i mitt liv! Hittade dem på have2have's hemsida och tyvärr har jag inte råd med dom just nu.. :( Aja, haha! :)