Nytt









Som de flesta vet så har ju pdol varit nu under ett par dagar och är nu över! Bland de roligaste med det kan jag ju tycka är alla stånden med smycken och sånt! Tyvärr kunde jag inte slösa så mycke pengar på det utan det blev bara en ring (som jag älskar) och ett navelsmycke. Sprang även in på bikbok och köpte jumpsuiten som jag spanat på alldeles för länge!

Still counting

Ska alldeles strax börja rulla in mot stan. Ska strosa runt och åka ett par karuseller med Emma och Emelie! Det blir kul, såg att min favoritkarusell finns iår med! ;-) Ser iaf ut så här idag! Puss

-

So confused wanna ask you if you love me. But I don't wanna seem so weak

Ge mig!

Alltså det är sjukt hur mycket jag vill ha en YSL ring! Tyvärr kostar den ju kring 1600:- så jag har fan inte råd! :( Shit va snygg den är alltså....!

I may look calm, but in my head I've killed you three times

Hej! Har glömt bort bloggen ett tag kan man säga! Under tiden jag inte bloggat så har jag hunnit iväg till skellefteå 2 gånger. En gång för shopping och lite spa, och en gång för trästocks! Alltså shit så kul det var, drar dit nästa år igen ;) Juste, sen har jag ju även hunnit bli brunett igen ;) Har även fått min iphone så nu kan det komma upp bilder nån gång eftersom min kameraladdare fortfarande är borta.....


Fallen


How did we get here?


Jobb




Imorgon börjar jag jobba! Pratade med en som jag känner igår som jobbar där och det verkar faktiskt bli riktigt kul! Idag har jag iallafall hunnit hoppträna och det gick riktigt bra faktiskt, förutom uti ett hinder då jag jagade på för mycket och det resulterade en avflygning med tappning av andan (haha, lät fel/konstigt)! Sen efter det så stressade jag iväg till stan och kollade på min systers piteå summer games final och dom blev 2a. Jag är så otroligt stolt över henne och hatar att jag inte är där nu så jag kan pussa på henne!