Haha

Haha, jag måste bara få lägga ut den bild som måste vara den fulaste som finns på facebook just nu!!


Dagens outfit

Nu drar jag snart iväg till skolan och har prov första lektionen, önska mig lycka till! ;)


Haha, sandalerna ser typ för stora ut men bilden är tagen
ur en konstig vinkel eftersom jag måste ta kort med
datorn för jag har slut batteri i kameran;)

 

 


..

Okej, det var ett skämt, det är inte klänningen som jag ska ha på examen och jag skulle aldrig lägga ut den på bloggen ;)

Pga efterfrågan..

.. så slänger jag in en bild på min examensklänning :)


LOCKTÅNG SÖKES!!!!

Är det någon av mina läsare (som jag känner) som har en tjock locktång som dom kan låna ut åt mig till examen då jag ska ha stora lockar? Hör gärna av er isf!



Battlefield

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen men har dock sett tv ett tag! Igår var jag iallafall på Lf och kollade fotboll. Det var Södra som spelade och dom mötte Infjärden. Men nu ska jag iallafall äta, packa och fara till mamma och kolla om en nyckel!
Här är iallafall lite egopics från igår kväll då jag inte hade nå att göra!










O-M-G!!

GUD VAD JAG LÄNGTAR!


Whataya want from me

Hej! :)
Ska strax dra till skolan och det är äntligen fredag!! Fy vad skönt! Efter skolan ska jag iallafall till stallet, så det blir uppdatering efter det isf :)

Här är iallafall dagens outfit!


Dagens


Skjorta, som synts på bloggen några gånger - BikBok
Hög kjol, kommer inte ihåg vart den är ifrån och orkar inte kolla.
Gladiatorsandaler - DinSko



Accidentally in love

Skitbra väder och sovmorgon, kan det bli bättre?! :D Nu sitter jag och äter frukost och ska bege mig till skolan om ca. en halvtimme. Slutar kring 3 idag och då ska jag direkt hem från skolan och skriva på en uppsats till idrotten, suck.. Har världens ångest nu innan vi går ut 9an att jag ska ha missat nånting och få typ ig å så, nog for att jag är säker på vad jag har kvar men ändå ;)




Don't stop me now

Hej!
Har precis bytt om och ska snart fara och träna! Efter skolan idag så for jag och mamma in till stan och skrev under nå papper, för dom ringde mig igår och sa att jag hade fått sommarjobb! :D (som andra handare, hehe..) Och sen så for jag hem och pluggade till både engelska och skrev klart en uppsats till bilden om funktionalismen, skittråkit! Men nu ska jag iallafall börja göra mig helt klar så får vi höras sen!!




Tror ni att jag ångrade klädvalet sen då det blev 25 grader
och jag höll på att dö? :)

Puss


Suck!

Jag blir galen! Har försökt att boka biljetter till Eclipse nu jätte länge men det går inte! Det är ju 44:a dagar kvar bara ju!! :D Sen så måste ju självklart jag och Vickan se premiären! ;) Så om nån av er läsare skulle se att det går att boka till den kan ni väl säga till? :)




Dagens


Haha, står inte vackert men hade lite batteri i kameran så det skulle gå fort!
Iallafall har jag gladiatorsandalder för första gången på skolan i år!! ;)

When I look at you

Hej!
Skrev just klart det jag skulle på engelskan så nu sitter jag bara och chillar vid datorn!
Klockan 20 i 10 så ska vi få gå och se på en konsert som 9:orna på vårna skola har och dom brukar faktiskt bara riktigt bra!
Efter skolan så ska jag snabbt hem och ta mig nå att äta och sen så kommer pelle och hämtar mig så ska jag och hoppträna! Dock stod Lykka ute inatt och det regna så om hon blir kall på ryggen får hon ont i ryggen, men jag får hoppas att det går över för det brukar inte vara så allvarligt :)


Dagens

Måndag igen, suck! Har ingenting mer att säga, för jag hatar måndagar..!


Kryddar till en vanlig tråkig skoldag med lite roliga tights =D


Ändå snyggt med mörkblått nagellack på tårna, ser typ ut som blånaglar?! =O

Gårdagens shopping

Lyckades ladda upp 2 bilder, great.. bilden på ringen jag köpte igår är tagen från google

Ring från indiska, 79.90:-


Nagellack h&m 39.90:-

Tights vera 169.90:-
+ ett par glasögon och en examensklänning :)


Dagens outfit

Strålande sol och när jag vaknade imorse var det 18 grader i solen!! Underbart! Har hunnit vara ute och gått med Rosa och nu ska nog jag och mamma lägga oss och sola! Shoppingen från igår är också på väg upp, men det krånglar med bilderna, undrar hur jag ens kunde ladda upp denna bild!


Linne - Monki
Shorts - Gina tricot
Gladiatorsandaler - DinSko


Robin Hood

Hej!
Kom hem för ett tag sen efter att jag, mamma och Pelle har vart på bio och sett Robin Hood! Den var så sjukt bra faktiskt och även fast Russell Crowe är ganska gammal så är han sjukt snygg! ;o Nä, men filmen var sjukt bra och jag tycker att ni ska se den :D



14 maj 2010

Hej!
Kom just hem från stan där det vart några inköp som bla. examensklänning! Tänkte fota det jag köpt å så men då såg jag att det var 38 grader på balkongen så jag ska ta på mig bikini och förflytta mig dit nu.


Poopie ser glad ut..

Seriestart!

Hej, kom ganska nyss hem från matchen, eller jag har hunnit duscha före. Hade iallafall seriestart idag och det vann vi med 4-0, det kändes riktigt skönt och det gick faktiskt ganska bra för mig. =)

Sen så for ju även vickan till turkey idag och jag är avundsjuk! Vill bort från Sverige några dagar!
Så vickan, du får ha en underbar resa :D


Hjälp mig flyga

Hej!
Bloggtorka senaste dagarna, eller ska jag säga, senaste veckorna!
Har iallafall tränat för ett tag sen och ska snart hoppa i säng. Imorgon är det sista dagen innan typ 4 dagars ledighet, SKÖNT! Hade dock inget vettigt att skriva, utan skriver mer imorn =)


Lady Gaga

Lady Gaga måste vara världens coolaste människa! Hon kan klä sig så sjukt coolt ibland, dock blir det ibland för mycket. Vill se hennen när hon kommer till sverige, dock har jag inte råd och får säkert inte fara för mina päron!







Dålig uppdatering

Hej! :)
Förlåt för skitdålig uppdatering men jag har inte haft någon blogglust och eftersom att jag har varit skittrött så har jag inte orkar lägga upp nån rolig outfit för jag har typ bott i mjukiskläder i veckan.. haha :)
Jag ska iallafall fara till skolan om typ en timma och då ska jag och vickan göra en blogg på engelska (på sppråkvalet) =) haha


Gissa vart jag varit idag..

.. ;) Dock kanske inte så svårt!! haha






HAHA! :O



Haha, det kanske inte var så svårt att lista ut att jag sökte till idol? :)
Avresan från hortlax var 03.30, soooft!

1 maj 2010

Hej!
Vaknade just och ska strax äta frukost. Drömde nyss att jag skulle leda idol med Kenza :) haha, sen så var det tydligen sjöhästar med i drömmen också ;o hahahah
Snart ska jag fara och jobba och sen så ska jag till stallet!



Pyss