Hej Hona!

Hej!
Åt nyss frukost och nu chillar jag bara. Idag är det Valborg, spännande! ;)
Nä, men jag har väl som bara inplanerat nån liten sak med vickan ;) mjehehe
Det var ju tjejkväll igår i stan så jag och vickan for dit. Köpte en tröja på intersport, fick en liten parfymprov på parelle och fick 2 små inpackningar av hannac's mamma på hårstudion :)


Haha, osminkad nyvaken bild aja, tröja intersport 350:-


Tjejkväll

Hej! :)
Nu börjar bli riktigt less skolan känner jag så det var riktigt skönt att få helg en dag tidigare! Sen så hade jag ingen häst att rida idag heller för mamma lånade ut henne, och ingen träning heller så då kände jag för att fara in till stan för det är ju tjejkväll ikväll :) Dock missa Vampire diaries ikväll, men vickan sa att det var repris imorgon =D

Aja, en lite sneakpeak på dagens outfit, får se om jag ändrar den tills jag far!




Dålig uppdatering

Hej! :)
Har haft riktigt dålig uppdatering nu de senaste dagarna men jag har inte riktigt haft tid för bloggen.
Nu ska jag iallafall strax fara till skolan där jag senare idag  har praktiskt prov i hk, riktigt spännande!


visst är jag snygg?

@ skolan

Hej! :) Sitter på skolan nu och väntar på att musiken ska börja så då passar jag och vickan på att blogga lite :) Ikväll så ska jag vara med vickan, vet inte vad vi ska göra så vi får se! :)



Pyss!


Vampire diaries

Hej! :)
Har precis sett Vampire diaries och det är så sjukt bra och vampyrerna är skitsnygga även här! Nu ska jag se nå annat bra på tv och sen så ska jag läsa så lite twilight! ♥


Sol!

Hej! :) Kom precis hem från skolan och kände för att snabbt uppdatera litegrann! Ska alldeles strax springa in och börja dammsuga och sen ska jag sätta mig ner och jobba litegrann på mitt specialarbete som jag ska försöka få klart några dagar i förväg, annars känns det bara som slarv! Efter det ska jag äta och in till stan för att gratta min lillkusin och direkt efter det ska jag och träna. Får se om det hinner bli något inlägg innan jag far annars blir det efter träningen ikväll!







Svar

Svar till ida: Kan och kan, jag har precis börjat övningsköra men hittills har det faktiskt gått bra!

Svar till vickan: Nej, jag körde inte ner i diket din lilla knorv ;)


Babe

Hej! Ville bara visa att jag lever genom att lägga upp en bild från då jag övningskör idag. Kan start i backe faktiskt ;)



Haha, det ser ut som att jag är livrädd och håller krampaktik tag i ratten, men så är det inte! Blåser på ganska bra faktiskt ;)

Jaaaaaaaaaa!

Kolla vad jag har!!! Äntligen! har väntat hur länge som helst känns det som och äntligen idag så fick jag den! Så nu ska jag sätta mig och läsa lääääänge!


:)

Hej! :)
Kom ur duschen för ett tag sen efter att ha tränat. Har även hopptränat på lillmoran idag för emelie och sen varit i kyrkstallet och städa ur alla Lykkas saker, så nu är jag ganska trött! Ska borsta tänderna nu och sen ska jag lägga mig och läsa lite klick :)

Bilder från matchen vi spela mot munksund :)



Gårdagens shopping

Har försökt att ladda upp bilder på det jag shoppat sen igår men det har inte gått så jag tänkte göra det nu när jag kom till pappa men då hade jag lyckats glömma kameran, typskt mig! Aja, ni får iallafall nåra dåliga cambilder!

"Stjärnringen" 44.90:- tror jag och ringarna med nitarna 69.90:- tror jag :)

Mineralfoundation 119:-

I want it all

Hej :)
Sitter hos vickan just nu och hon, jag och vendela ska nog alldeles strax upp till ica och köpa godis för det blir bara en chillkväll ikväll, orkar inte göra nånting ikväll när discot igår S-Ö-G. Det var inte många i min ålder där och det enda bra var när Mattias band spelade! :) Var även in till stan med vickan idag och ni får se mina småköp sen :)

Gammal bild och jag säger bara en sak: False lashes!!


Dagens köp

For till stan en snabbis efter skolan idag med vickan och tänkte köpa ett nagellack, ett par tights/strumpbyxor med prickar och en ring med en leopard och kanske en tröja. Hittade ingenting så jag köpte bara ett blått nagellack (i mitten) från h&m 39.90:-


14 april 2010

Godmorgon!
Matchen förlora vi igår och det gick inge bra för mig för jag hade asont i fötterna :( Sen så var det ju även första matchen på 11-manna med mitt lag :)
Efter skolan så ska jag fara till stallet, får se vilken tid det blir, ringer nog morfar och ber han skjutsa mig :)



Blah blah blah

Hej! :)
Sitter och äter frukost nu och ska senare bege mig mot skolan :) Igår hade jag ganska fullt upp, var i stallet flera timmar och sen på vägen hem så släppte mamma av mig på fotbollsträningen :) Har även match idag så jag kommer inte hinna blogga nånting före match för jag ska hämta moppen hos pappa.
Lite bilder från då vickan fotade i söndags :)








Emma is strong!


Oh boy

Hej! :)
Sitter just nu och ser djävulen bär prada, missade dock början som jag var säker på att jag visste exakt när den började!
Kom även hem från Vittjåkk för lite mer än 2 timmar sen och  jag har haft jättekul. Det har varit ganska bra väder och jag har även kört massa skoter eftersom mamma lämnade skoter där och även ida och matte kom upp igårkväll :)
Imorgon så ska jag och pappa försöka få fram min moppe nu när asfalten kommit fram vilket även betyder att man snart kan ta fram sommarskorna!♥ Ska även fara till min älskade ponni som jag inte varit hos på 10 dar:(


Självlockar ;) eller..


Ändå lite bränna i ansiktet, har faktiskt försökt att inte bli så brun i ansiktet för det blir så stor skillnad mellan kropp och ansikte!


Vickan gästbloggar! :)

Tjenare alla brudar/killar/folk som inte vet :)
hah, iallafall att hanna uppdaterar inte eftersom hon är i vittjåkk, uppe i fjällen.
Jag tycker att hon borde ha skrivit det i bloggen, så slipper ni vara oroliga över varför hon inte lägger ut bilder med jätte mycket push-up :)

Iallafall så passar det ju då bra att jag gör ett inlägg här, och det är ingenting hon kommer bli sur över, så det behöver ni inte heller vara oroliga över!

Jag funderar på att göra en ny design åt henne, Eller vad tycker ni? men shh... säg inget!

PUSS!