LOV

Grattis internet!!! Internet har inte funkat på flera dagar så man har knappt kunnat ta sig från startsidan! Iallafall så tror jag att vi ska beställa ett nytt så att vi även får ett snabbare internet och eftersom att internet inte funkar så kan jag inte lova några inlägg utan ni får se om det dyker upp! Sen så har vi ju även lov så det blir ju inte så mkt uppdatering då heller!

 


Jag längtar till sommaren!

Åh, jag längtar till sommaren när man kan springa runt i supersnygga sommarskor, dvs. blandannat gladiator sandaler!!!! Mamma var ju i Kanarieöarna förra veckan och kom hem med massa saker som bla. 4 par gladiatorsandaler, och sen några saker till mig som jag inte orkar ladda upp för mitt internet är skitsegt idag!
Iallafall så är detta en av anledningen till att jag älskar att vara tjej, man får ha assnygga skor!

Dessa + tygskor kommer vara mina favoriter i sommar!

 

 


We came. We saw. We kicked your ass!

Hej! :) Har varit och tränat så jag kom precis ur duschen. Träningen gick bra, vi värmde upp med snörugby och sen för att variera litegrann så spelade vi bandy (dock en halvtimmes fotboll i slutet) som gick ganska bra ;)
Dock måste jag sätta mig och jobba lite so nu som jag egentligen skulle gjort tidigare idag, men då funkade inte internet!

TTYL


We came. We saw. We kicked your ass!

Hej! :) Har varit och tränat så jag kom precis ur duschen. Träningen gick bra, vi värmde upp med snörugby och sen för att variera litegrann så spelade vi bandy (dock en halvtimmes fotboll i slutet) som gick ganska bra ;)
Dock måste jag sätta mig och jobba lite so nu som jag egentligen skulle gjort tidigare idag, men då funkade inte internet!

TTYL


I did it for love

Hej! :) Kom precis hem från skolan och såg att vickan hade lagt upp bilder från i Lördags då vi firade henne :) Vi hade sjukt kul, vi åt tacos, såg film, var ute och hade lite kul och spelade GuitarHero ;)


















I did it for love

Hej! :) Kom precis hem från skolan och såg att vickan hade lagt upp bilder från i Lördags då vi firade henne :) Vi hade sjukt kul, vi åt tacos, såg film, var ute och hade lite kul och spelade GuitarHero ;)


















Miracle

Hej, ikväll så ska jag och nåra tjejer till vara hos vickan och fira henne på hennes 16års dag :) Vi kommer att äta tacos, se film och massa mer roligt! Jag har bara ett problem att jag vet inte vad jag ska ha på mig! Vickan tycker min pajlettunika men den känns för discoaktig så isf måste jag ha min korta svarta glansjacka från gina på :)
Vilken tycker ni jag ska ha? :)






Grattis!!

Grattis Vickan som fyller 16 år idag!!!!!!!!!!!!!! :D



Prov

Ska alldeles strax fara iväg till skolan och ha prov om Andra världskriget och jag tror att det kommer att riktigt bra! Önska mig lycka till! =)


I wanna hold you in my arms

Hej! :)
Sitter och pluggar litegrann, har ju prov om andra världskriget imorgon och jag är lite nervös ;p haha, det känns som om jag inte komma kunna speciellt mkt när provet är så stort, men det går säkert bra :)
Sen ikväll så ska jag och pappa fara på handledarutbildning och då ska Vickan få äran att vara valpvakt ;)

Iallafall dagens ;)


Klasströjor!

Idag fick vi äntligen våra fina klasströjor ;) Dock var dom gode stora, tog medium i herrstorlek! Aja, den passa perfekt, det är skönt när det är stort ;) Dock funkade det bara att lägga upp en bild och det blev då den otydligaste. På framsidan står det "Aldrig förr har så många gjort så lite på så lång tid".




Är hos Jocke :)

Hej! :) Kass uppdatering men jag har haft fullt upp hela dagen! Först skola till typ 4, sen skynda mig till stallet och rida sen hem och duscha, sen kom Jocke och hämtade mig och då for vi och hämtade pizza på palazzo. Jag och Rosa sover alltså här hos Jocke och Emilia :) Det är alltid lika härligt att vara här, räknade snabbt ut att jag bodde här ungefär 7 år men tvingades att flytta härifrån.

Jag idag ;p

Let me sign

Hej! :)
Såg nyss att inlägget som skulle upp i fredags inte kom upp.. Där skulle det då iallafall stå att det inte skulle bli någon uppdatering under helgen för att jag skulle till Vittjåkk!
Däremot var det bara aron som var där, så jag har åkt med han hela helgen. Åt även thaibuffé igår, sjukt gott! Vet inte hur många gånger jag hämta mer! x)
Sen vill jag bara tillägga att jag har en ny kompis ;)

 


Telephone

Hej! Sitter just nu och dricker té (stavas det så??) haha! Med vaniljsmak :) Skitgott! Ska ju strax till skolan och sen efter är det snabbt hem och packa för vittjåkk!

Dagens ;)

 


Vampire


16 mars 2010

Hej! :) Idag så är det ju en massa tyskar som är på våran skola så vi tänkte gå omkring och ragga lite ;) heheh, nä skämta! Men det kommer nog bli lite kul då man fattar ingenting!? ;) Slänger iallafall in en på dagens outfit!


HAHAHAHHA


Kolla vad jag hittade i mitt rum i rosas bur när jag kom hem från vickan, jag höll på att dö!!!!!
(För er som inte ser vad det är så är det min snart 10åriga lillasyster!)

Lite uppdatering ;)

Hej! :) Jag har varit en riktigt usel bloggare de senaste dagarna känner jag! Men jag har haft ganska fullt upp!
T.ex igår så vaknade jag, steg upp och packade och sen kom mamma och hämta mig så for vi och körde skoter och kom hem typ 5 och for sen och såg Alice i underlandet på bio :) Nu så ska jag snart på skolan och sen efter skolan så ska Lykka vaccineras åså, så jag missar träningen :( Aja, här är iallafall en dålig cambild på dagens!


Haha, får se om gnällaset klagar på bakgrunden igen,
så SJUKT kul att läsa era kommentarer ;)


13 mars 2010

Haha, sitter just nu och kollar på lite parodier som The Hillywood show gjort! Sjukt bra!
Idag har jag iallafall tränat och ridit :)




Remember me

Hej! :) Kom just hem från skolan och ska byta om, städa och plocka ur diskmaskin och äta och sånt, sen har jag träning utomhus på LF!! ;o KALLT kommer det bli.. Jaja, jag klär mig ordentligt ist ;)
Efter träningen kommer Vickan och hämtar mig så ska vi gå på bio och se Remember me med min man som huvudroll, och vem är inte världens bästa kompis om inte jag som bjuder Vickan? ;)



Bilder som jag och Vickan fotade igår ;)




Haha, skulle egentligen ha vita tygskor som jag har på skolan men insåg att jag hade svarta sockar och blev tvungen att behålla mina knähöga stövlar och det blev inte alls snyggt;p












Stan

Efter skolan så for jag till stan, eller rättare sagt, jag var i stan redan före jag slutade på en rättegång och sen så gick jag på stan i ca. en timme. Fick med mig lite hem! :)







Dagens

Haha, alla är inte seriösa ;)
Ska iallafall till skolan nu så puss ;)






We are the world

Har just städat och satte mig nyss och kollade på 2½ män! Imorgon ska min so-lärare ta med min klass in till stan och kolla på en rättegång om nån stöld. Iallafall så hinner vi nog gå på stan ett tag så jag ska försöka lämna in min telefon som bara stänger av sig :o -.-


8 mars 2010

Hej! :)
Har ju somsagt vart i Vittjåkk under nästan hela sportlovet och det har varit sjukt kul! Bra väder och lärt känna nya personer har jag också gjort! Var även ner på badet lördagkväll och bada! :)


Sovplatsen ;)



Hahahaha, oseriöst!!

Hejdå

Hej! :) Var just hos tandläkaren och ska packa klart nu, sen ska pappa hämta mig så vi kan fara och hämta min bok och sen ska vi hem och packa klart det sista. Sen bär det av till Vittjåkk :) Det kommer iallafall inte att bli någon uppdatering förrens på söndag och efter det så ska jag försöka få bloggningen på en normal nivå!


Hahahah


Sitter och kollar på en twilight blogg ;)

Vampire

Var just på biblioteket och beställde "Ljudet av ditt hjärta"! 3e boken... gaah, snart läst alla :(
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hör av er om ni vill hitta på nå;)