Afterwork

Blir bjuden på middag på Stadshotellet idag, inte dåligt! Efter det ska jag till Lindas nya lägenhet och mysa och sånt!:-) var även hos tandregleraren idag och jag är helt klar med tandställningen!:-D drar en liten classy look idag med eyeliner och röda läppar!


Powerwalk

Har nyss varit på en powerwalk runt sjön, det var ruskigt härligt! Hade iallafall tänkt lägga mig och se filmen Beastly senare :-)


Taggad

Ikväll postas avsnitt 3, säsong 3 av vampire diaries, äntligen!!


Nyfärgat hår

Färgade håret och öhonbrynen igår och blev riktigt nöjd faktiskt :) tog snabbt en bild imorse, men var tvungen att ta med blixt, vilket gjorde att jag ser väldigt konstig ut på bilden :-) men aja..


Blogg.se appen


Så fin

Sitter på skolan och har precis sett klart Tristan och Isolde, och den var så vacker! Dock det jävliga med såna filmer är att jag känner mig så ensam.. Aja, ni bör se den iallafall :-)


Jag idag


Nighty


Lite outfits


See how I'll leave with every piece of you

Lyckas glömma bort bloggen hela tiden även fast jag lovar, framför allt mig själv, att jag ska bli bättre på att uppdatera...! Det ska bli bättre nu, på riktigt!


GE MIG


Ikväll drar det igång!

Äntligen så drar världens bästa serie igång, som jag har längtat! Tror dock jag väntar med att se det imorn på morgon ist för att sitta uppe och vänta inatt.. Hmm, ska fundera. Alltså shit, har väntat liksom hur länge som helst!


Snart!


True


Lite bilder från telefonen