Kalas

Hej! :) Nu börjar snart de flesta födelsedagsgäster att fara så jag tänkte slänga in bilder, dock oredigerade!

 








620 kronor


+ en svart bh! :)

Dock ville anna att jag skulle lägga upp bild på fikat, men det funkar inte :s men jag kan ju iallafall berätta att det var mycket och snyggt fika!



Skoterkurs

Hej! :) Kom just hem från skoterkursen som började idag! :) Det gick väl bra, dock alldeles långtråkigt! Det blir iallafall skönt att köra lagligt ;) Nu ska jag se simpsons ett tag och sen ska jag se New moon <3 och sen ska jag plugga till provet..


Twilight maraton!

Hej! :) Ska precis börja se twilight nu och om jag har tur kanske jag hinner se new moon ikv också! ;) Jag kan dock inte bestämma mig och vem som är snyggast av edward och jacob, men jag tror nog mer edward för han är ju trots allt en vampyr ;)


Kolla vad vickan gjort! :D


Hehe

Ska prova min nya tandkräm som mamma köpte åt mig igår som bleker tänderna, ska ju få bleka dom sen men det är nör jag haft tandställning klart så nu kör jag på en tandkräm som bleker ist ;)



'
Börjar där och får se vart det slutar ;)

The neverending story

Städade just rummat och ser på nån film som heter Into the blue som faktiskt är bra (iaf av det jag sett) ;) Däremot har jag fått ett nytt beroende, dvs. läsa Om jag kunde drömma! Har läst ca. 70 sidor idag, men försöker hålla mig nu, vill ju inte läsa ut den!


Det minsta man är skyldig sina drömmar är att tro på dem.

Nu ska jag borsta tänderna och tvätta bort sminket och kanske läsa lite twilight och hoppas på bättre uppdatering imorn. peace

rise again

Godmorgon! Äntligen fredag, eller vad säger ni?! Ska iallafall in till stan sen efter skolan och sen rida, så det blir ingen uppdatering!



Good girl gone bad

Hej! :) Precis före skolan slutade bestämde jag och vickan oss för att fara till stan. Sprang in på gina en snabbis men hittade ingenting, hade velat ha en kjol i helgen! Jaja, det blev iallafall lite smink!


Slut batteri i kameran, så det fick bli en cambild igen.

I am flying, my heart is taking over.

Hejsan! :) Hade inte tid att uppdatera igår, kom hem 4 och for på träningen 10 över 5! Sen for vi direkt till Bodsjön och provade våran skoter! ♥ Nu ska jag iallafall snart fara iväg till skolan-.-


osminkad och ofräsh!

Dålig uppdatering!

Inte bra uppdatering här! Har varken haft tid eller ork för bloggen, det finns ju faktiskt sååååååååå mkt mer som går före?! Idag har jag iallafall vart på skolan och sen efter skolan for jag och träffa mulle :) Han berättade även att jag skulle få mig en lite utskällning på nästa träning för jag missade den i fredags som jag trodde var en vanlig kommunträning -.- aja.. Nu ska jag alldeles strax gå och plugga på no'n!


Om jag kunde drömma skulle jag drömma om dig.

Nu har jag äntligen beställt första Twilight boken "Om jag kunde drömma" som kommer på måndag till biblioteket! Både Vickan och Jenny har ju läskats med varsin Twilightbok nu ett tag och jag har vart så avis! Älskar ju filmerna och böckerna är ju tydligen bättre. Talar väl för alla när jag säger att man är kär i både Edward och Jacob?! Men jag är nästan mer kär i filmens handling ;)

Behind blue eyes

Åt just middag och började söka vad jag ska ha på mig imorn då jag äntligen hittade min kamerasladd! Hittade den inte imorse när jag skulle med bussen och mitt minneskort passar inte i vickans sak så jag har inte kunnat lägga in bilder från min kamera ;(




Jenny :)




Bilden se cp ut om man roterar den ^^ hehe


                                                ♥


Pluggis ;)


Not fair

Har fotat massa, men jag hinner inte lägga upp bilderna så jag länkar ist till inlägget på vickans blogg :)

http://victoriahjorth.blogg.se/2010/january/14-januari-2010.html#comment


-

Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding.

Dagens


Svart t-shirt, svart halsduk,
 svart ginakofta, beiga jeanstights
 och svarta knähöga stövlar ;)

Svar!



Jag skulle göra en men amanda kom och hämta mig 10 min efter jag gjort klart på mig och jacob och jag hade inte bytt om så jag hann inte :(


Måste bara berätta om en dröm jag hade en natt ;)

I drömmen så var det jag och vickan som var med Jacob och Edward från twilight! ;) Iallafall var det som att vi var tillsammans, alltså jag och jacob, och vickan och edward ;) haha! Fast det mest underbara måste ha varit att när jag vaknade och insåg vad det var jag drömde om så kunde jag somna om och fortsätta drömma om det ;)


Typ så då? ;) haha, störd bild :)

11 januari 2010

Första skoldagen och jag är INTE taggad! Hoppas dagen kommer vara chill och så ;) hehe. Efter skolan kommer jag att fara direkt till bersviken och träna, hård fysträning (y) Nån som kommer ha träääääääningsvärk? ;) haha


VARNING!! TRÖTT TJEJ!

Nu måste jag skärpa mig!

Idag har jag ridit och tränat, därför har jag inte uppdaterat! För vi sov ganska länge, eller vickan sov länge.. -.- Sen så tränade jag just och det gick faktiskt ganska bra, det var en kul träning! :)
Nu ska jag iallafall sätta mig och se Johan Falk!


10 januari 2010

Stannade några dagar extra hos emma där vi haft -30 grader 2 dar irad! Nu ska vi iallafall lägga oss snart, uppdaterar mer imorn!

6 januari 2010

Hej! :) Tänkte blogga nu lite snabbt eftersom att jag ska ta med Lykka till emma idag och sova över! Får se om det blir nå bilder efter det om jag hinnar ladda kamerabatteriet! Men då vet ni iallafall vart är när det inte uppdateras ;)


Lite bilder från kvällen =)

Hej! :) Det var grymt gott det vi åt och sen vi kom hem har vi bara chillat! Sitter nu och ser 2½ män ;)






Jag älskar när du ser störd ut ;)

 

 


Svar!

Svar: Det skulle du allt vilja veta va? ;)


Är hos petra nu :)

Hejsan! Har inte orkat bloggat något idag för jag har vart seg hela dan och bara sett på tv.. Är hemma med Petra nu med hundarna och bara chillar och vi ska alldeles strax gå över till pelles morsfars och äta entrecote (eller hur det stavas) ;) MUMS!

Slänger in en bild på min kille bara då ;)


Mohaha

Vart bara tvungen!

Try JibJab Sendables® eCards today!

..

Tillfällig halvful bloggdesign, men jag klarade inte av att ha juldesignen längre :)

Förlåt, dålig uppdatering!

Var på cup igår, for kvart över 7 och kom hem typ 9 och då skulle jag packa och städa och fara till mamma! Och när jag kom till mamma kände jag ingen tagg att ens starta datorn så .. ;p Uppdaterar sen, ska äta och fara till stallet :)


Drar till stan snabbt

Drar in till stan snabbt, eller in till stan.. Till elgiganten och ska hjälpa pappa att kolla på en ny telefon :p Dock helt ofixad och osminkad så bli inte förvånad om ni ser ett spöke ;)


Bio snart!

Snart ska hela familjen in till stan, eller vi ska fara om en timma. Vi ska se götakanal 3 som pappa har fått till en tradition att se götakanal så fort den kommer på bio! Haha.
Iallafall dagens!




1 januari 2010

Jobbade ju på en bar igår och det var därför jag åkte taxi för att vi inte tog oss annars. Sen när vi kom hem så for vi till stallet och bara kollade så att hon levde och sen så hade vi ingen annanstans att fara! Vi tjänade iallafall 680 kronor var för 5 timmar :)















1 januari 2010

Jobbade ju på en bar igår och det var därför jag åkte taxi för att vi inte tog oss annars. Sen när vi kom hem så for vi till stallet och bara kollade så att hon levde och sen så hade vi ingen annanstans att fara! Vi tjänade iallafall 680 kronor var för 5 timmar :)