nu drar vi ut!

rubriken talar, hehe ;)



mer bilder kommer!

<3

nu äre vickan som skriver, ha en jävla trevlig kväll, för de ska vi ha! pussssssssssssssssssssssss




Tjejkväll hos vickan!

Hej! :) Drar iväg på tjejkväll hos vickan! :) Uppdatering sker nog senare! Puss!


FAN

Fanfanfanfanfan! Var helt säker på att discot var imorn och jag skulle gå med julia och jossan och dom, sen ringde dom för ett tag sen och sa att det var ikv och jag är hos mormor i boden! Fan, vad besviken jag är på mig skälv!

Dagens outfit

Hej! :) Ska alldeles strax fara till mormor på kalas, men tänkte bara slänga in en bild på min outfit först! :)




Broken-hearted girl

Kom hem från stan för gaaaaanska längesen, dock har jag inte orkar uppdaterat förrän nu! Om typ 40 min kommer vickan förbi så ska vi gå ut och gå!
Detta var iad dagens köp.







Stan :)

Hejsan! :)
Ska alldeles strax in till stan och shoppa litegrann! Har ju bara suttit inne med valpen hela lovet så mamma tyckte att jag behövde ut! :)






Puss

Besöksrekord igen!

Besöksrekord idag igen och det firas med lite gamla bilder!






PUSS

 

 

 

 


I LOVE my nails

Gjorde ju en nagelförlängning i fredags som blev rätt så snygga! Däremot är jag förvånad att dom har hållt i stallet och allt! :D

 


Dumma valp, hehe..

Valpen har hunnit pissa inne några gånger idag, bla på en tröja och sen min häst&ryttar tidning som precis kommit genom brevinkastet! -.- Min moster kom just så vi ska nog bara chilla ikv. vickan kommer också ;)


Så här har jag sett ut hela dan .. -.-

Någon mer än jag som hatar detta?


Heartless

Helvette, skulle just lägga in bilderna här på bloggen från praoen, men tror ni inte att jag har glömt den hos pappa? :o


Besöksrekord

Ser nu att jag hade besöksrekordigår! :D


Godmorgon ;o

Vaknade nyss av en liten valp som kom i min säng! Igår så var vi iallafall först med Sunkan, Tomas och Mulle och sen for vi till Annika och var med några :) Där "såg" vi film och hade kuddkrig och både jag och Frida tyckte att det kändes som om vi hade kuddar i ögonen (?). Konstigt efter slaget jag fick av sunkan med kudden! ;o Aja, nu ska jag fortsätta se katten gustav med min lillasyrra! Hahahahah


Hårboll? :)

Äntligen :D

Heeeeeej! :)
Sitter i bilen just nu med mamma, jenny och ............... VALPEN :D Rosa (white rose) är så otroligt söt! :o


Haha, dock suddig bild men fota en valp i cam när du kör bil.. går inte riktigt ihop!

OMG

Ni som rider kolla detta! (ni som inte är intresserade kommer mest troligt inte att förstå)
ska man skratta eller gråta?

Allt möjligt!

Hej! :)
Nu tänkte jag försöka blogga som jag lovade! Dock så går det väl halvers bra eftersom att vickan just förlängde naglarna på mig! Iallafall så hade jag min sista praodag idag, ganska skönt för jag har vart så knäckt och så men det känns lite tråkigt eftersom att jag har fått stå i kassan och allt så det har kännts som jag jobbat där! :)
Efter jag slutat så gick vi på stan ett tag och sen for vi hem och skodde hästen och sen for jag hem och duschade sådär tillräckligt sent så jag blev tvungen att fara iväg på hockeyn med blött hår (y)
Iallafall så ska jag snart lägga mig för vi hämtar våran hund imorn! ♥


Grattis..

.. till mig som uppdatera! Hinner inte riktigt när jag har prao! Eller jag kom hem ungefär halv 6 igår och då skulle jag äta och byta om så kom madde och hämta mig så for vi in och såg J18 spela hockey ;D Kommer nog inte att uppdatera imorgon, men jag får se! Uppdaterar iallafall fredag då jag hoppas att vi kan vara med mulle och tomas! :)        PUSS

Kom just hem från praoen!

Hejsan! :) Kom ganska nyss hem från praoen och för er som inte vet så är jag på Miyo Fashion i Gallerian! Med arbetstiden 10.00-18.00 så jag kan säga att jag har goooode ont i fötterna! ;) Iallfall så kom ju Anna och hämta mig och köpte även 5 par trosor, knähöga sockar, långt linne och en stickad tunika! :)

 




Far ut och springer

Tänkte gå ut och gå med vickan, men hon svek mig och ska till lule så då far jag ut och springer ist ;) Hon kanske kommer till mig ikv så kan vi gå ut och gå då? :)

Beat it

Hej! :)
Julia for ganska nyss hem och jag sitter och ser idolreprisen. Igår så for jag ju på forbollsavslutning och sen så kom henke till bowlinghallen och åkte med mig och julia till höträsket där bland annat vickan, hannac, mulle, johan, caisa, annika och nåra fler och sen när vi skulle fara så kom tomas och sunkan när vi skulle fara, så då kom dom senare till vickans husvagn där vi blev 10 st. ;o Aja, dom var riktigt gullat!


Gårdagen!

Igår så var jag ju med Vickan, Mulle och Tomas! Först chilla vi och sen for vi in till stan på ica och köpte godis och åkte lite bil :) Skitkul var det och 22.22 så kom ju vicka på att vi får önska oss nå och vi avslöja just nyss att båda önskade sig att komma hem levandes, förlåt tomas! hahah :D


Väntar in folket

Nu är vi klarfixade och Mulle kommer strax, hoppas att nån mer kommer! :) Slänger iallafall in lite bilder lite snabbt!






Knock you down

Hejsan! :) Sitter just nu hos vickan och väntar på att Mulle ska svara, men han är ungefär lika snabb som en snigel! ;o Mulle, om du läser, ring eller smsa!!!!!!


Down

Hej! Håller just nu på att städa mitt rum och ska senare fara till vickan och sova där, mulle och andré skulle också komma och sen så ska jag sova där, med henne och svine :)
Kan ju dock inte bara gör en sak utan jag leker med camen under tiden jag städar .. ;o

Kommer att ha med datorn så jag uppdaterar där! Puss!♥


Dagens outfit

Hej! :) Blev klar med min souppsats ganska sent igår så jag orkade inte uppdatera .. Iallafall så tyckte jag att den blev skitdålig .. Slänger iallafall in en bild på dagens outfit!

puss


Plugg, plugg och åter PLUGG!

Ååååååååååååååh, nu har jag haft skitmycke skoljobb på sista tiden och jag är LESS! Ska skriva en uppsats till imorn också .... -.-
Uppdaterar sen om jag hinner! :)

Tandläkarn.....igen!

Blev precis väckt av mobilen av att jag hade hett på en påminnelse för några dagar sen att jag skulle till tandläkarn idag.... IGEN! Jag var ju dit förra veckan! Ingen aning om vad dom ska göra eftersom att jag aldrig haft hål i tänderna eller så och jag behöber inte heller tandställning..


free fallin'

Hej! :) Kom just hem från näsvik där jag har hoppat, det blev ju ingen hoppträning, men jag och Maja bestämde oss för att hoppa ändå! :) Efter skolan gick jag till vickan och fota och sen har jag inte gjort så mkt, dock har jag inte kunnat blogga för internet strular, fast nu funkar det något så när.. :)


Resultat!

Tänkte slänga in en bild på resultatet före jag far till skolan idag! :) Dock blev bilden inte bra, för jag vart tvungen att ta utan blixt så det skulle bli rätt färg.



Hårfärgning!

FINALLY, ÄNTLIGEN har jag fått bort min utväxt! Nu har jag bytt hårfärg för min utväxt var inte att leka med, ett par centimeter kanske..?


Nån annan än jag som ryser? :s



Resultatet får ni se imorgon!


Aaaaaaaah!

Kom precis tillbaka från promenaden! Det var riktigt skönt med lite frisk luft :) Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och äta och sen fara till skolan! Puss

svar på tal

Svar: Jo, det har jag! Min lilla c-ponny som jag har ägt i 4,5 år! ;)

 

Hittade dock ingen annan bild då jag har seriösare klädsel!


Går ut och går!

Godmorgon! Vaknade just och nu ska jag gå ut och gå med vickan före skolan :)
Skriver sen när jag kommer tillbaka :)



Godmorgon

Sitter just nu och äter frukost och ska alldeles strax fara till skolan! Efter skolan så far jag direkt till stallet så det inte blir något inlägg förrän lite senare :)
Här är iallafall dagens =)



Mitt nästa köp


Det blev en kort powernap

Blev väckt av mamma som bad mig komma och hämta Lina i stallet så jag passade på att köpa en allévo-chokladkaka nu när jag ska börja "mitt nya liv" då jag kommer att gå en promenad minst 2 dagar före skolan före frukost och sen före frukost på helgen! :)




Powernap!

Hejsan! Kom till mamma för ca. en timma sen och ska alldeles strax ta en powernap tills jag ska till stallet senare! Sen måste jag och vickan fixa kläder till "modegenomtiderna" så vickan ring mig sen när du läser detta!


Vi gillar ruffsmorgonfrillan blandat med osminkat!

:)

Tack Vickiz för bloggisdesignen ;)

Juste, glömde att ..

.. Vi fotade en massa bilder igår i stallet! Tänkte att jag skulle lägga upp några nu!:)












ehm?





Puss!

Detta trillade ner i brevlådan igår!

Ett paket trillade ner i min brevlåda igår ;)






Dagens outfit

Hejsan! Sitter just nu hos vickan och ska alldeles strax äta frukost och sen ska vi iväg till skolan! Tänkte först bara slänga in en bild på dagensoutfit!

Nu har jag bestämt mig!

Nu kommer jag aldrig mer att uppdatera när jag är hos pappa när någon är hemma! Anledningen är att om jag sitter uppe på datorn så kan dom kolla ALLT jag gör på tv'n nere. Jag menar, hur kul är det att de sitter och kollar på allt jag skriver till mina kompisar på msn å sånt?!
Ikv har jag iallafall hoppträning så jag vet inte om jag kommer att uppdatera nå mer idag! :)  Hejdå


Bär ett hjärta på handen idag om det finns någon som du tycker om.

Ja, det ska iallafall jag göra :)!



Och så dagens mysoutfit!


Nu ska jag alldeles strax fara till skolan, bara äta snabbt och sen packa gympakläderna :) Puss

Cause I don't think I survive a goodbye again

Imorgon far min moster ... :'( Eller hon far ut från Sverige då, hon är ju i stockholm just nu! Iallafall som kommer jag sakna dig! Jag älskar dig ..


mumma!

Min låtsasmorsa kom precis upp med en asgod smoothie! LOVE


When there was me and you

Gick sent idag och försov mig imorse, så därför inget inlägg :p Idag så såg vi ju somsagt ondskan men jag missade ju början eftersom att tandläkarna i hortlax är världens senadrag! Aldrig i tid! ÅÅH, de förstörde min dag.


Gosh, snö på vägen imorse på väg till skolan :(


dålig uppdatering!

Hej! :) Jag vet att jag har uppdaterat asdåligt i helgen men jag har inte riktigt haft tid ;p Iallafall så ska jag alldeles strax packa kläderna som jag ska ta med till pappa och såna saker så jag tror inte att det kommer att bli något mer inlägg ikv!


Passar jag i mittbena? Brukar ha det ganska ofta :)

ÄNTLIGEN!

Puuuuuuuuuh! Äntligen klar med min svenska uppsats! Fick ihop den på 1744 ord! Kan säga att nu på slutet var jag jävligt less!! Men nu är jag klar och kan belöna mig själv med att jag får se filmen på skolan i veckan! :D

Haha, det är han till vänster som jag har "låtsas" vara! :)

bilder från gårdagen

Hej! :)
Tänkte lägga in lite bilder från igår!
















tjorven♥


sötis



<3


use somebody

Hej! :) Innan jag drar iväg till Rebecka så tänkte jag bara slänga in 2 bilder på kvällens outfit!






hejdå

Idag far min moster till australien där hon ska söka jobb. Hon kommer inte att komma hem förrän i början av sommaren 2010, fattar ni hur mycket jag kommer att sakna henne? :o :(
Aja, ha det bra där borta! ♥ kommer tänka på dig varje dag ...


På skolan!

Hejsan! :)
Sitter på skolan just  nu och fick precis veta att jag har vunnit de där örhängena som jag var med och tävlade om! :D


PUSS!

Dagens outfit?

Drar inte riktigt än till skolan, om ca. 40 min. men jag ska ju plugga lite och så, så jag tänkte packa ner min dator och så nu!

Dagens outfit består utav mjukiströja och jeans.

Dock ingen foundation..

 


paparazzi

Godmorgon! Sitter och äter frukost nu och ska snart sätta mig i pluggande! Börjar 10 i 10 idag ändå -.- och sen ska jag ta med datorn till skolan så man kankse får chansen att jobba nån gång? Glömde dock min ondskanbok i mammas bil fast jag satt ju igår typ en och enhalv timma och renskrev på datorn så .. :p



puss


åker bil

Sitter nu och åker bil och missade just idol :( aja, imorn så kaaaaaanske jag har sovmorgon till halv 1 och slutar sen halv 2 ;) den ni ;) men ska sociala mig på msn ett tag nu, [email protected] (y)
'


secret

Ska göra den där hemliga saken nu ;) vi hörs!

walk away

Hej! :)
Kom just hem och ska snart till boden och göra en hemlig sak som ni inte får veta, feeeeeeeeeeeeel the pain (som dessie alltid säger) ;)
Kommer att plugga en hel del i bilen, fick veta idag att vi ska göra ännu en uppsats! Vi har asmycke nu, så tur att man inte har kille ;) ^ Iallafall så ska jag hinna:
Svenska uppsats som jag ska maila in på söndagkväll
•So uppsats som ska lämnas in nästa fredag
•Engelska uppsats som ska lämnas in nästa fredag
•No prov nästa fredag
Samt små läxförhör ..

Iallafall så har jag med mig datorn så jag ska försöka uppdatera i bilen om jag hinner! Men det kostar ju att ligga på topp ;)


Cute ;)

hål!

Sitter just nu hemma hos vickan på 2h 10 minuters hål! =) Vi ska alldeles strax börja jobba lite svenska ;p
Vi har också hunnit fota litegrann! =)










Godmorgon

Godmorgon alla läsare, sovit gott? =) Det har iallafall jag =) Sitter just nu och läser igenom det som jag och vickan ska redovisa idag på språkvalet! =)
Pratade just med petra och fick veta att hon har svininfluensa =( stackarn..

Aja, tänkte bara slänga in en bild på dagens outfit nu.