It's ok to not be ok

Sitter och dricker kaffe med mamma nu och senare ikväll efter vi ätit middag så ska jag fara och mysa med min Julia! Hon har tillochmed bakat en paj åt oss den pinglan! Fick även lov idag, helt ok! Välbehövligt :-)

Imorgon vankas det halloweenparty med en massa snygga brudar!


HOT



Halloween utklädnad

Kör på katherine pierce i helgen!


Earrings

Köpte ett par nya örhängen för nån vecka sen, 50 spänn på glitter! Dock är dom inte speciellt sköna faktiskt, blir att bita ihop helt enkelt. Cuffen är gammal :-)


Skillnad

Blekt tänderna lite (som kanske syns på övre tandraden, som förövrigt är de tänderna jag blekt) så ska jag snart bleka den undre tandraden! Tror jag tar det till veckan :-) fresch pic bytheway


Om jag hade varit kille...

Hade jag utan tvekan gjort denna!


Skönt med helg

Ikväll är det fredagsmys och imorgon barnvakt, tur jag är snäll ;-)


Set fire to the rain

Sitter just nu och kastar i mig en kopp varm choklad, så ruskigt frusen idag! Ska alldeles strax göra lite i stallet och göra iordning hästen för att hoppträna!:-)


Två stycken


The Body Shop

Köpte ett body butter idag som jag velat köpa jättelänge, har dock varit lite snål så jag har bara fingrat på den ett par gånger. Köpte den iallafall idag och den gick på 175 kronor :-)


New in

Har precis varit på stan och nu sitter jag på mammas jobb :-) köpte mig ett par nya kängor, väldigt behövligt för sulan på mina andra håller typ på att lossna. De är iallafall från dinsko och kostade 399 spänn!


Only boobs and shoes


Details

image description

Lagt nytt golv

Ihelgen så har vi lagt nytt golv hos pappa, i mitt och min systers rum! Jag vart riktigt nöjd över resultatet och passade även på att möblera om rummet :-)

image description

image description

image description

Psykologi A

image description
Hej! Ska alldeles strax ta tag i psykologipluggandet, har prov på onsdag men jag tror  inte det är så svårt så det borde inte vara några problem! Slutade 12.15 idag och for direkt till stallet efter jag ätit med Angelica. Hästen ligger inte riktigt på plus, men alla har väl dåliga dagar nångång så jag hoppas att han är bättre imorn! :-)


Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano

Gårdagens sköna, men lite väl varma när solen kom fram!


Nytt till min fina!


Jag idag


Detalj

Gjorde ett eget halsband häromdan. Tog en kedja jag hade och tog lös en fjäder från ett par örhängen som jag aldrig använder. Och se där, då har jag plötsligt ett enkelt, men fint, halsband för varddagsbruk!


Jag idag


New in

Nytt baslinne från h&m, 69 spänn! Dock mer crèmefärgat, alltså inte rosa.


Beastly

Ligger fortfarande och drar mig i sängen med julia och poop. Vi mös på igår och såg 2 filmer, brokeback mountain och beastly, ni borde verkligen beastly dock! Skedade inatt så jag kunde sova ut för en gångsskull!:-)