Inväntas



Denna fina skapelse är snart på väg hem till mig. Åh, jag längtar! hihi

The hangover



Hej! Väldigt torrt med inlägg men jag har inte lyckats hitta min kamerladdar än!!!!! Nu ska jag iallafall in till stan och käka och gå på bio med pappa! Sen så har jag hopptävling i Norrfjärden imorgon, sjukt taggad! Puss

Outfit



































Knåpade snabbt ihop en outfit på polyvore eftersom det regnar och jag lär bli innesittandes hela dagen! Senare kommer min fina Lina hit och sover. Ska även leta rätt på min kameraladdare så ni får bilder på det jag köpt ihelgen!

-

Who will love you? Who will fight?
And who will fall? Far behind.






Gossip girl

Gossip girl måste ju vara världens bästa serie (efter vampire diaries såklart!)! Såg klart serien idag och det gick fortare än jag trodde så jag har säsong nummer 2 på datorn hos mamma så jag kan tyvärr inte se den än, håller redan på att bli galen...! Sen har jag ju hunnit bli lite förälskad i ......... vänta nu ....... Chuck Bass! Oväntat va? Nä ♥

Nytt till hästen

Tänkte lägga upp lite nytt jag har fått till hästen! Sakerna är från Hööks och Horze =)

4H dressyr

Var iväg med Romeo's första dressyrtävling idag, våran andra tävling tillsammans och kan skötte sig jätte bra och var jättefin i andra klassen (rundan i videoklippet, bilderna är från den första klassen). Han var så jäkligt snygg att jag nästan smälter när jag ser bilderna så här i efterhand! ♥ Sen förstår jag inte hur jag lyckans se så konstig ut på varenda bild? Anstiktsutryck, kroppshållning, osv... Nu ska jag lägga mig och se gossip girl innan jag somnar!

Powerwalk

Hej! Har inte hunnit uppdatera speciellt bra de senaste dagarna. Anledningen till det är ju att det har varit så varmt ute och examen+examensfirande! Min examenskväll var väl helt okej, kunde ha blivit bättre men planerna ändrades så kvällen blev inte speciellt bra planerad men vi gjorde det bästa av den =) Nu ska jag iallafall ut och powerwalka och ta igen promenaderna jag missat under de senaste varma dagarna!

Gina tricot

Brukar faktiskt väldigt sällan hitta något jag gillar på Gina tricot, men lyckades iallafall hitta dessa underbara shorts som jag i princip bott i sen jag köpte dom för någon vecka sen! Helnöjd! 249:- gick dom på :)

Dagens outfit!

"Dagens outfit" måste ju vara världens fulaste ord faktiskt! Men jag vet inte riktigt annars vad man ska använda sig av för ord. Idag ska jag iallafall bara ta det lugnt så jag tänkte faktiskt snöra kläderna och gå ut och lägga mig i solen ett par timmar ;)

Ny start!

Hej på er!
Börjar om att blogga idag efter en oförberedd lååång bloggpaus! Designen var ju så ful och jag hade helt enkelt inte lust att blogga. Nu har iallafall Vickan fixat till min blogg och jag är full med bloggenergi (finns det ordet?)!!
Inväntar iallafall Amanda och Vickan nu, så får vi se vad som händer ikväll!