Dagens

Slänger in en trött outfitbild!


Schåååååååååpping


Sammetsleggings


Svart linne med skinninimitation på bröstet m. ficka


Grått linne. Tänkte bäras till kavaj + snöret bort!


Vit slapp t-shirt


Leopardmönstrat linne


Gröngrå tröja


Lite stuffs. Har även köpt lite smink och nått nagellack men jag orkade inte söka fram det!


Kärlek♥



Såg när jag la in bilderna på datorn att kameran inte varit med på min sida riktigt!

Stockholm!

Idag far jag till stockholm! Hihihi. Kommer inte att uppdatera bloggen nånting i helgen antar jag så det kommer komma upp bilder på shoppingen och bilder från helgen måndag eller tisdag då jag kommit till pappa! PUSS

 

Byte av förälder!

Nu har jag just kommit hem från stallet! Vi skulle ju fota med familjen, men jag var tvungen att fara direkt vi var klara för jag hade hoppträing klockan 3 ;-) Nu ska jag börja packa och städa "suck" och sen så ska jag fara till mamma!♥

 


Svar!



Svar: Vilken har du?

Dusch nu!

Hej!
Var me Elin i fredags och sov där! Igår kom Julia och vi såg film och mös. Vickan skulle också komma men hon kom inte förrän halv 12, haha! Idag så ska vi iallafall fota oss (familjen) så jag ska gå och duscha nu, tråkigt dock att det vart så varmt inatt så mitt hår är skitigt trots att jag duschade igårkväll, aja =)


Gigantisk arm?


Elööt

Hej! Sitter på skolan nu och gör inte så mycke, slutar om ca. 1 timme, men då måste jag sitta och vänta på bussen i 45 min, suck! Det är det som är dåligt med att bo så långt ifrån skolan, bussen har 3 hemtider..... -.-
Imorgon så ska jag vara med Elööt (snyggbabe i bakgrund) och vi ska nog se massa filmer och ta det riktigt luuugnt!! ;)


Bra uppdate!

Hej! Jag har vart utan dator hela helgen och nu när jag har varit hos pappa så har jag kollat på vampire diaries season 2! ;) Igår hängde jag även hos Alle med hon, Frans och David! :)


Ian Somerhalder ♥


Promenad

Hej :)
Kom hem för en timme sen efter en ca. 40 min lång promenad. Dock gick jag i vanligt promenadtempo så den där halvlånga promenaden gav inte alls lika mycket som om jag skulle powerwalkat! Ska börja om och träna nu (pw och gymma) efter att ha haft ett uppehåll på 3-4 veckor, illa! Jag hade tänkt mörda magen imorgon på gymmet! ;) Hehe.  Måste även komma ihåg att hämta ut mina minipiller imorgon!



Jag vill ha Tyras Walk in closet!

Alltså åh, var precis in på Tyras blogg och såg hennes walk in closet. Jag. Dog.


<3


Every rose has its thorn

Hej!
Dålig uppdatering, vet inte ens vad jag gjort höll jag på att säga! Iallafall så var bion i tordags bra! Igår var jag med Vickan, Julia och Jenny hemma hos Jenny och vi fotade, såg idol och annat :-)
Ikväll så ska jag sova hos Frans. peace.




Saknar dig..


Saw 3d

Ikväll så ska jag, Vickan, Frans och hans kompisar gå och se Saw i 3D! Det kommer bli riktigt kul! Dock så börjar den ganska sent och jag är kvällstrött, men jag tror inte att det är någon risk att jag kommer att somna! ;-)
Någon som har sett den? Är den bra? Vad ska ni göra ikväll?


Black or white



Hej! Vaknade för inte så längesen och ska äta frukost nu. Sen när det är gjort så ska jag chilla ett tag och sen ska jag dra till stallet! Uppdaterar snart igen! ;-)

Citat

Haha, detta är seriöst mitt favoritcitat genom hela vampire diaries! ;)

Elena: Stefan?
Damon: Better... me.
Elena: You look, uhm..
Damon: Dashing? Gorgeous? Irresistible?
Elena: Wrecked.


Förändring

Slängde upp en lejd header som ni kanske ser? :) Blev less på att vara utan så jag slängde ihop en lite snabbt, slarv! Kollade inte ens så det vart rätt gråfärg ;o Aja, den duger tills vidare..!


+++

Hej!

Var ju ute och fotade till ikväll då jag och Elin ska fixa till våra bloggar :) Ni har ju sett att min blogg inte haft en header eller nånting den senaste tiden :) Jag tycker att det är viktigt med att ens blogg är snygg och det blir mycket roligare att uppdatera bloggen om den är snygg! Ska se om jag kan slänga över det där kategorierna och det på andra sidan, alltså höger ;-)