Twitter

Aaah, jag har skaffat twitter (enbart för att följa intressanta människor) och jag kan inte slita mig från det!! Aaah, måste sova.


Kors

Är klar, gjorde mig iordning lite snabbt och ska iväg och käka palt! Vi skulle iallafall farit för 2 minuter sen och det är ingen hemma, och det var verkligen super viktigt att jag skulle vara klar fyra för att fara.
Har iallafall fått skeda två nätter i rad nu, en med Vickan och en med Emma, not bad! Imorn har jag ingen häst så ska nog bara ta set lugnt, mysa i onepiecen och se film, kanske även hör med Pelle om han vill följa och träna, beroende på om han jobbar eller inte dvs!:-)


Snart är det julklappsöppning!


God Jul!


Jullov

Fick jullov idag och det ska firas med ett hårt ridpass och sen ligga i sängen heeeela dagen imorn!

Fina!


Grattis baby!!


Chase your dream

Jag har precis blivit kär i tatueringen som jag ska göra inom en inte för lång framtid!! Ska nog inte ha den där meningen eller citatet, och bilden är gjord i iphonen så den är inte så bra!

Update: det ska ju såklart vara ett s bakom dream!

 


Leopard

Sitter på skolan nu och har pedagogiskt ledarskap :-) en lång dag idag, slutar halv fyra och kvart i fem har jag teorilektion. Klockan 6 blir jag hämtad av Pelle så far jag, han och Petra och gymmar!


Love is why we do it

Söndag idag, sämsta dagen på veckan men samtidigt den bästa! Ny vecka imorgon iallafall och den kommer innehålla skola, hästen och 2 teorilektioner på körskolan, vad jag vet än så länge :-) Ska försöka lägga mig tidigt och drömma mig bort till ett varmare land där just du befinner dig.




All that you can fake



Slutade 2 idag, eller ja jag gör varje fredag, men det var extra skönt idag! Sitter nu kollar på degrassi på mtv och det är riktigt bra faktiskt! Snart kommer iallafall Julia hit och vi ska mysa på och sen skedar vi inatt. Det blir great!