Mjehe

Var ju som sagt på vårdcentralen idag och kollade upp mig, varför jag har hosta, svårt att andas och är förkyld. De kom iallafall fram till att det var astma jag har.. Skitkul och skitjobbigt nu när jag ska försöka träna upp min kondis, jaja..


Yees!

Har kommit ca. 1 dm snö idag ;) Inte dåligt va? Hoppas det fortsätter så det blir valls snart ;)♥


.

Mer än en dag har gått och du står fortfarande och väntar.
Du undrar varför hon gick från hagen och aldrig kom tillbaka under dagen.
Men Lykka, du behöver inte undra mer!
Cilja springer på de evigt gröna ängar nu och har det jätte bra..



..

Nu ska jag fara och trösta min bästa vän :)

A walk on the beach

Hej! :) Orkade inte blogga nånting typ igår för det var för deppigt :s Iallafall så ska jag på skolan idag, var ju hemma igår för att jag var sjuk och hade värk i kroppen. Men vi hörs sen!



Cilja, du kommer ha det otroligt bra i trapalanda.♥

Cilja, jag kommer sakna dig :(


Tandfixning!

Nu har jag nog övertalat mamma, tandsmycket ska bort så ska tänderna blekas och sen sättas dit ett nytt tandsmycke! Mitt ser bara ut som en glasbit nu, har ju ändå haft mitt i typ 5 år :s


Puss♥

Årets önskelista ;) hehe

1. En ny dator! (minidator helst i rosa)
2. Volymtång
3. En digitalkamera (använder mammas, och även den helst i rosa)
4. Peeeeeeengar!

Hehe

Hej! Satt just och spelade röj med henke på msn, och bra var jag! ;) heheheheh, eller så inte! :o  då han vann hade jag väl typ 5 eller 6 flaggor och han 25 ...


Sweet dream or a beautiful nightmare

Hej! Sovmorron tills 5 i 10 idag, inte dåligt va? ;) Tänkte iallafall slänga in en bild på dagens outfit och sen ska jag fixa mig och äta frukost! :)


Du är söt

South park maraton!

Hehe, sitter och kolla på south park maraton nu på MTV! Inget jag brukar kolla på om jag ssäger så, men hade inget annat för mig! Ska börja bli bättre på att blogga imorn har jag bestämt mig, annars är det ju ingen idé att blogg? Jaja, ska passa på att säga tack för bloggdesignen vickan! :)


gästblogg!

hejsan, nu är det er favoritbloggare Vickan som skriver! ikväll så har jag och hanna bara chillat, vi såg en thriller som hette "The last house on the left" den var grymt bra! iallafall, jag har också färgat hannas hår, så har vi också hunnit ta lite macrobilder :) här är iallafall några av dom!



pusspåer!

Lånade lite bilder ;)


Bild lånad av Johanna


Bild lånad av Celia

Det är ni som står på prispallen.

Hej! :) Kom hem från staden för ett tag sen där jag först var på backa på öppethus ;) Så nu är jag liiiite klokare! Haha! Sen sprang jag förbi på Miyo och böt tröjan som jag köpte där, till storleken mindre och sen lämnade jag in telefonen! Fick en lånetelefon som jag inte gillar, men kanske överlever för det är ju rosa ;) heheh. Juste, köpte även ett peacearmband på backa också ;)


Strömbacka 35:- ;) hehe




Svart t-shirt, Miyo fashion 149:-




New moon!

Hejsan! :) Håller just på att fixa mig, tog en liten paus snabbt men jag tänkte bara uppdatera lite snabbt! :) 
Ikväll ska jag ju se New moon med vickan och jenny! :D Efter det så ska jag, vickan och jenny fara till tommy. Dock blev jag ganska besviken nyss när jag provade min nya tröja med urringning bak som är grymt snygg, så råkade jag köpa en storlek för stor .. :s Får väl byta imorn.

Puss!♥


Grattis moster!

Hittade dig inte inne på msn eller skype så jag grattar dig här på min blogg, Grattis världens bästa Linda, jag saknar dig! Ha en superduper bra födelsedag! Jag älskar dig ♥

Dagens outfit!

Nå så förbannat oskarp bild! Jaja!

DÅÅÅÅÅÅÅLIG UPPDATERING!

Hej! :) Har uppdaterat asdåligt nu senaste dagarna.. Hann som inte igår för jag pluggade so och gjorde ett test om vad jag kanske ska gå på backa, och det lutar mot omvårdnads! :D Skulle nog vilja jobba på step in eller sjukgymnast eller liknande ;) Nu ska jag iallafall packa litegrann för idrotten och fortsätta gosa med valpis!


Lite bilder från igår!

Johan gosar med min dator ;o

Resultat!

Hehe, ledde er på villovägar med det bruna håret! Däremot så lär jag ju färga det brunt inom en snar framtid! Men kände för att prova när min moster klippt av håret så hon har skitkort :D petra har klippt håret kortare, vickan färgar från blont till brunt osv. Dock har jag inte tänkt bli emo, hehe..

käften på er!

hejsan! nu är det vickan här som gästbloggar åt hanna! vi sitter inne i datasalen och börjar svenskan 13.00, så då hinner jag blogga lite medans :)

såg att hanna hade fått en kommentar för typ 5min sen som det stod "orka" (?) kommentaren var ju då sjäääälvklart anonym, och det är nog fan det fegaste som finns alltså, att kommentera anonymt och skriva dumma saker om folk, så jag säger bara GE UPP FÖRFAN! de leder ingen vart! om ni stör er så jävla mycket på att hanna är mycket bättre än er, och att hon vågar vara sig själv! så, fine! LÄS INTE HENNES BLOGG DÅ!

aja, nu ska jag inte skriva så mycket med om det, eftersom jag orkar inte lägga ner massa tid på idioter som inte vågar vara sig själv! :) iallafall så har vi snart redovisning på svenskan! efter skolan så ska jag och hanna upp till stallet, sen färga håret på varandra, och resultat kommer självklart senare! :) ha en trevlig dag nu, för er som bryr sig! :)

pusss / eran bästa gästbloggare!


typ hanna ;b

 

 


Dagens outfit!

Hej! :) Ska alldeles strax fara till skolan, det var ju egentligen meningen att mamma och veronica skulle komma och hälsa på på våran skolan idag för att det är besöksvecka, men det blir nog mest troligt imorn ist -.- Tänkte iallafall slänga in en bild på dagens ;)
gu' vad fet jag ser ut :s

Imorgon blir jag mörk :)

Du har jag och vickan bestämt oss, imorn så kommer vi att bli mörkhåriga! :) Less min nå så grymt tråkiga hårfärg som ser tråkig och fattig ut ..
Nu..
Ungefär så imorn ;)


Fixade just google chrome ;)

Kom hem för ett tag sen eftersom rosa kommit på hur hon ska ta sig ur valphagen :o Iallafall har jag typ tränat julsånger efter skolan och chillat! Kom också på att jag ville ladda hem google chrome, så jag gjorde det och gjorde även så att jag fick ett leopardtema, snyggtsnyggt! ;)

Drar och tränar!


Min hund är cp, hehe


Don't bring flowers after I'm dead.

Hej! Riktigt bra uppdatering för mitt lag! Tänkte iallafall säga att jag, vickan och jenny var nyss ute och gick. Vi gick från hortlax till öjebyn!!!!!!!!!!!!!! FATTAR NI?!?! Sen när vi skulle få hämtning så.........................................säger jag inget mer, för då blir väl alla sur.. -.- fick iallafall be jennys syrra komma och hämta oss.



Don't bring flowers after I'm dead.

Hej! Riktigt bra uppdatering för mitt lag! Tänkte iallafall säga att jag, vickan och jenny var nyss ute och gick. Vi gick från hortlax till öjebyn!!!!!!!!!!!!!! FATTAR NI?!?! Sen när vi skulle få hämtning så.........................................säger jag inget mer, för då blir väl alla sur.. -.- fick iallafall be jennys syrra komma och hämta oss.


You better die young

Hej! :) Håller just nu på att fixa mig och snart kommer det nåra brudar så vi ska ha tjejkväll med mys och film ;)
Slänger iallafall lite bildern snabbt som pappa fotat, hehe ;)






hehe, vi gillar att pappa är asbra på att fota ;) hehe

 


Modevisning

Hejsan! :) Insåg att det var alldeles för längesen som jag bloggade!! :o
Var iallafall igår i gallerian och repade för modevisningen imorn. Visningen kommer vara romantiskt tema och visningarna är 11.30 och 14.00, så be there ;)
Så här såg det ut förra gången jag gick där och då var det hippietema,
dock såg jag grymt knubbig ut i ansiktet..


The one thing I wished I forget, is goodbye.

Kom just till mamma och nu väntar jag bara på att amanda ska komma och hämta upp mig till träningen! :) Kom jusy på att jag inte har lagt upp någon bra bild på valpen än, så jag tänkte göra det nu, hehe.







Mjehe

Sitter med valpen nu och äter pepparkakor, måste ju bli snäll! Hehe
Iallafall så gick det inte att uppdatera varken på skolan, eller hemma -.- Ikväll så kommer jag ha min första träning på länge, saaaaaaatan vad jag längtar! :D


Muuuupp

Kom just hem

Hej! :)
Kom precis hem från vickan där vi ju som sagt har haft tjejkväll! :)
Vi lagade mat och åt och sen så har vi typ sett film, drivit med folk på msn och typ chillat! :)
Skulle ju egentligen på discot, men efter som att jag var för liten för att komma in så sket jag i det, eftersom dom kollade legg. Fick även veta senare att efter en halvtimma efter det börjat så gick larmet och alla fick fara hem, heheh.