Julafton!

Håller just nu på att fira julafton med nästan alla nära och kära! Sprang iväg en snabbis nu och nbloggar innan julklappsöppningen som snart börjar :) har haft en liten julafton tidigare idag också och ska även ha en imorgon! :) Nä, nu ska jag gå och vara med dom igen!

Jag idag.
  

 

Klänningen jag har på mig fick jag av min moster idag, hon har designat den själv! Bättre bild kommer sen. 

Jag idag!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och klä julgranen, kanske se en film också! Imorgon så jag vara med Julia och Anton så det blir ju säkert chill då också!

Jag idag (bilden tagen typ 7 så ser trött(?) ut)




++







Skolfoto

Hej!
Kom nyss till pappa och ska duscha nu, sen se 2 avsnitt av vampire diaries. Såg även att mina skolkort hade kommit och jag vart nöjd för första gången typ! Ikväll orkar jag inte luciavaka, var inte så tagg på det, funderar på att vaka med mig själv, vara vaken nån timme längre, haha.


Inflammation..

Sitter här med en uppsvullen hand och arm, jobbigt! Har fått en inflammation i armen som gör superont, kan knappt röra armen och jag som hade tagit på mig ett intag ikäll som mamma och pelle fick ta, tur dom är snälla!!

Imorgon ska jag vara med Julia och hon ska sova hos mig, det blir mysigt. Kände nu hur mycket jag saknar henne ♥


Love

Grattis älskling på födelsedagen!!♥



Ang. kommentar

Det var en som undrade om jag kunde ha en frågestund här i bloggen men eftersom att jag inte har så många läsare så är det kanske inte så många som frågar nånting så jag tänker att det bara är onödigt :) Är det någon som skulle ställa nån fråga ifall jag hade en frågestund?

<3


I'd rather be with you

Hej!
Kom just hem från stan och stallet, följde pappa in på dressman. Sen ska jag vara barnvakt ikväll så det blir bara chillning ikväll!

Mongosmile ;)