Happy!

Kolla vad jag hittade under tv-rums bordet :D haha, det är liksom typ 1 dag kvar!! LÄNGTAR! Har liksom väntat i 8-9 månader ;)

'



Dålig update!

Hej! Måste ursäkta min dåliga uppdatering, men jag har varit utan dator sen typ onsdag och sen har det ju vart midsommarfirande i stugan, sen söndag släktträff!!

Ensammen!? HAHAH

Tja! :) Idag har jag inte gjort så mycket! Vart i stallet och lite sånt! Tänkte egentligen vara med *****, men han var för trött efter att ha jobbat ;) har även försökt att få tag på en massa andra och antingen skulle dom bort eller så svarar dom inte på mina sms.. Nästan så att man funderar på att dra på en fjortismake som på bilden nedanför och dra till sunes? ;)


Roligast av allt är att så här ser jag ut om jag är oseriös, vissa ser ut så fullt seriösa.. ;)

Skinnshorts

Tja! Såg för någon vecka sen att Dollyblond hade gjort sig ett par skinnshorts så då vart jag lite sugen på att köpa/göra ett par egna så vi for förbi kupan idag och jag hittade mig ett par skinnbyxor som jag köpte. Sen  klippte jag bara av bena och vek upp dom, enkelt!



Köpte även en tröja



Hoppning

Hej!
Kom hem från prk för ett tag sen da jag har sett amanda tävla med lykka :) Det gick jättebra men då amanda var påväg att trilla av så korsade hon sin ridväg och fick inte rida omhoppningen :( aja, hon ska tillbaka imorgon!!
Lite bilder iallafall! ;)











Satellite

Hej! Kom hem från vickan för typ en timma sen. Har även lämnat Lykkas pass till Ingela eftersom att Lykka ska tävla på lördag, med amanda! :) Det kommer nog gå bra :) Nu ska jag iallafall bara chilla och ta det lugnt och sen ska jag dra å träna :)



15 juni 2010

Hej! :)
Nu ska jag alldeles strax gå ut och klippa gräset, skönt med lite frisk luft! Sen så ska vi till min faster på ett kalas och då får jag träffa mina småkusiner! ♥
Hade ju match igår, och vi förlorade även fast vi borde ha vunnit för vi ägde bollen typ hela matchen men dom gjorde turmål! Iallafall låg jag på backen några gånger och det känner jag i knäna idag, smärta.. Men som jag alltid säger, "Det ska kännas att man lever"


I miss my pony!


Examens presenterna




Högtalare


Norrbottenring!


KUMKUM ring ;)


Fick äen lite pengar så jag passade på att köpa en ny telefon :)


Köpte även en ny mascara idag när jag ändå var in till stan, 99:-

Examen i bilder!

Hej! Tänkte sätta in lite bilder från igår då det var examen! DEt är bilder både från i kyrkan och från kvällen då vi åt/samlade klassen för sista gången :( Bilderna går iaf inte att rotera så dom blev liggandes!

 


Dresscode

Tja, ska strax springa upp till kyrkan för lite examensträning och ville ta på mig nå lite somrigt då det är sol ute så här får ni dagens outfit!




Haha, vart tvungen att göra bilden svartvit eftersom  att mitt nagellack var asfult!

Godmorgon!

Hej! Sitter och äter frukost, dock får jag typ inte i mig nåt :o Sen så är klockan bara 20 över 8 också, liksom vem stiger upp nu om man är ledig? Jag gör det iallafall för ja, ni vet ju hur mycke jag ska hinna med idag!!
Tänkte bara förbereda att det inte kommer att vara mycke uppdate för mig idag! Ska bara slänga in en bild på solranden, eller vad det nu heter?! Orkar inte bry mig ;)


Morgondagens planer!



9 juni 2010

2 dagar till examen, so fucking underbart! Idag har vi iallafall haft klassensdag med skolan på norrstrand med en massa olika aktiviteter! Jag inser bara mer och mer att jag kommer sakna min klass. För inte så länge sen ville jag bara slippa den men när jag tänker efter är det egentligen en underbar klass och det finns vissa som jag har börjat prata med ännu mera på sista tiden som jag insett att jag kommer sakna mest! Nä, nu måste jag sluta skriva om det innan det blir för känsligt! Iallfall så for jag, Vickan och Mattis till SunTan och solade så nu har jag gode mycke färg och är helt varm!




Lite bilder från i söndags då vi grattade Ante och Ida!

Vi grattade ju som sagt Ida och Ante i söndags, tyvärr blev Ida sjuk precis före så vi grattade bara Ante. Vi hade ändå sjukt kul!











Mer bilder kommer sen!

Dagsverke

Hej! Har precis gjort bort mitt Operation dagsverke och sitter just nu och äter!
Igår hade jag iallafall sjukt kul då vi var jättemånga på tingsholmen och grillade (vi firade ante och ida). ♥ Sen drog vi och raggade med 2 epor och 4 moppar! Minnesvärd kväll!!

Nu så kommer Vickan strax och hämtar mig så ska vi dra in till stan och sola!


Efterlysning

Ställer frångan igen. Har någon en tjock locktång att låna ut åt mig till examen?? :D

Disaster movie!




Bilder från igår!

Tänkte slånga in lite bilder från igår (från skolan) som tillochmed var sista fredagen på den där skolan i mitt liv! Mohaha! ;)












The Vampire Diaries

Hej!
Såg just klart Vampire Diaries och det är så sjukt bra, fast nu börjar det nästan bli lite för spännande ;) haha! Damon Salvatore är fortfarande lika snygg som alltid så man sitter ju i princip och dreglar!! Haha
Slänger in en bild som måste vara bland den snyggaste på dom!


MUMS!

Shit

SHIT, såg att det var snart en vecka sen jag bloggade! Vet faktiskt inte varför jag inte bloggat med jag har haft kameran borta i några dagar så jag har ju inte kunnat ta bilder heller!
Fick iallafall sluta ca. 3 timmar tidigare, inte ska man klaga! Började halv 10 och sluta 12 ;)


Stark?! ;)